tiistai 23. syyskuuta 2014

Kuntosuunnistuksien järjestäminen: osa 5

Viimeistely

Rastit tuli noukittua yhtä lukuunottamatta heti iltarastitapahtuman jälkeen. Yksi rasteista (nro 36) unohtui minulta metsään, mutta sunnuntaiaamun materiaali-inventaariossa rastilipun puuttuminen tuli välittömästi ilmi ja lippu löytyikin paikaltaan Heinäjärventien varresta. 

Ensi lauantaina suunnistetaan tämän vuoden viimeiset Keski-Karjalan  iltarastit Hutsissa, ja materiaalit oli saatava seuraavalle ratamestarille. Tämä onnistuikin kätevästi heti sunnuntai-iltana, jolloin kisakansliaa ei tarvinnut välillä purkaa autosta väliaikaiseen varastoon vaan suoraan tulevan ratamestarin autotalliin. Loppusilauksena iltarastitapahtumalle oli tulosten ilmoittaminen paikallislehteen, mikä onnistuikin näppärästi sähköpostilla. 

Näin iltarastijärjestelyt ovat omalta kohdaltani viimein takana. Saldona kolmet iltarastit (Arppe, Hutsi, Kankaanrinteet) ja kolme Rastiralli-tapahtumaa (Hutsi, Peltola, Tikanpelto). Isot kiitokset kaikille ratamestarikamuille, joiden kanssa on ollut antoisaa suunnitella ja toteuttaa näitä kaikkia suunnistustapahtumia rastikansan iloksi. 

Mukavaa syksyä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti