sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Ehdolla mhy:n vaaleissa

Olen ehdolla Pohjois-Karjalan metsänhoitoyhdistyksen valtuustoon. Ehdolle asettumisvaiheessa meiltä ehdokkailta kysyttiin mm. näkemyksiämme metsänhoitoyhdistysten tulevaisuudesta. Voit käydä lukemassa vastaukseni Mhy Pohjois-Karjalan vaalisivuilta (Emmi Kaalimaa).  Mukana vaaleissa on Pohjois-Karjalassa 79 ehdokasta, joihin kannattaa tutustua myös tarkemmin. Äänestysaika on 4.-25.11.2020 ja äänensä voi antaa joko sähköisesti tai perinteisellä kirjepostilla. Käyttäkää ääntänne!




Ajattelin näin vaalien alla aktivoitua myös tämän blogin myötä. Blogia avatessa huomasin, että olen luonnostellut tekstiä metsien käsittelystä toukokuussa 2019. Tuolloin eräs YLE:n uutinen metsien jatkuvasta kasvatuksesta oli kirvoittanut minut pohtimaan metsien käsittelyä. Tämä teema on ollut uutisvirrassa myös tällä viikolla, joten aihe on edelleen ajankohtainen. Mitä mieltä asiasta sitten olen? Se selviää (toivottavasti) lähiaikoina. 

Löydät kaikki blogini metsä-aiheiset tekstini tunnisteella ajatuksia metsästä. Pääpaino näissä teksteissä on metsätaitokisoissa, joita olen kierrellyt säännöllisen epäsäännöllisesti 25-vuoden ajan. Eräs metsätaitokisoihin liittyvä juttuni julkaistiin keväällä 2019 myös UPM:n Metsänhenki-lehdessä. Jos juttu kiinnostaa, voi lukea tekstin sivulta 17. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti