maanantai 26. kesäkuuta 2017

KaKaRat selvisivät kunnialla viestistä

Huhheijaa... Reilu viikko on nyt palauduttu Joensuu-Jukolasta ja Kaalimaan KaKaRoiden ensimmäisestä Venlojen viestistä ikinä! Kaikkinensa kisa meni hienosti ja jokainen selvitti oman osuudensa kunnialla läpi. 

Hartiat

Omalta kohdaltani kisa meni siinä mielessä mukavasti, ettei valtavia megapummeja tullut. Suurin virhe taisi tulla 10. rastilla, kun ajauduin rinteessä liian alas, mutta sain kyllä heti itseni paikannettua ojan päästä. Tästä virhettä lienee tullut noin 1 min. Sen sijaan juoksuvauhti oli kyllä jotain sellaista, mistä ei voi olla kovinkaan tyytyväinen. Vaikka maasto oli haastava ja metsässä kävelyvauhti riitti vallan mainiosti, olisi lopussa pitänyt olla voimia sen verran, että olisi jotenkin pystynyt vastaamaan kanssasuunnistajien kiriin - naista nimittäin meni oikealta ja vasemmalta ohi viimeisen kilometrin aikana sen minkä kerkesi. Ottaen kuitenkin huomioon tämän kevään minimaaliset juoksukilometrit, oli tämä tulos kyllä odotettavissa. 

Siskoilla meni ymmärtääkseni myös ihan mukavasti. Kun ottaa kaikkien suunnistustaustan huomioon ja sen kuinka monta viikkoa/päivää/tuntia tähän viestiin oli valmistauduttu, meni meillä todella kivasti. Loppusijoitus viestissä Kaalimaan KaKaRoilla oli 779


Ihan kamala kokemus viesti ei siis ollut. Olipahan jo hieman puhetta, jos Kaalimaan KaKaRat nähtäisiin myös tulevissa viesteissä? Lahti-Jukola 2018 täältä tullaan! 


Väliajat: Emmi, Salli, Asta ja Telma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti